KommITS logotyp Länk till KommITS startsida
Senaste numret av tidskriften KommITS
Translate kommits.se You can translate kommits.se by choosing your language in the drop down list below.

Årskonferens 2009

Den 4-5 november samlades drygt 300 deltagare för att genomföra KommITS och Sambruks första gemensamma konferens. Vi var drygt 120 deltagare från KommITS, 90-talet deltagare från Sambruk och resterande deltagare var partners från 36 företag. Tillsammans blev det rekord för en höstkonferens.

Efter att ha lyssnat på ett mycket inspirerande föredrag av Kenth Hultqvist, tidigare bl a förbundskapten i bandy, som pratade om vikten av team-känsla för att uppnå målen, så delade KommITS och Sambruk upp sig för att sina respektive program.

För KommITS del så började eftermiddagen med rundabordssamtal, där deltagarna hade fått välja ämne innan konferensen. Att döma av ljudnivå så var det intensiva diskussioner runt borden. Under eftermiddagen så fick vi också höra ett mycket intressant föredrag av Peter Torngren från Gartner.

Dag 2 inleddes med Per Funered och Bengt Svesson som kommenterade det som händer på nationell nivå med bl a e-delegationen. Dagen avslutades med ett mycket intressant anförande av Sofia Mirjamsdotter och vad social medier kommer att innebära för framtiden.

Live-sändning från konferensen

Sambruk live-sände 3 presentationer från konferensen. Bl a Per Funereds och Bengt Svensson. Du kan se dessa i efterhand härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

GULDPARTNERS

SILVERPARTNERS

BRONSPARTNERS

Sidan uppdaterad: 2009-11-19
KommITS | Postadress: c/o Marianne Olofsson, Munkedals kommun, Forum,
455 80 Munkedal | Tel ordf: 070 - 698 62 58 | E-post: kansli@kommits.se